Kook de tapioca balletjes volgens de verpakking. Zet de thee en laat deze afkoelen.
Giet de balletjes af en roer de agave siroop er doorheen. Dit is voor de smaak, maar zorgt er ook voor dat de balletjes niet aan elkaar kleven, terwijl de thee afkoelt.
Doe de tapioca balletjes in een glas of beker. Giet er ongeveer één derde van het glas aan mango nectar over heen. En voeg als laatste de groene thee toe.
Drink de bubble tea met een breed rietje zodat de balletjes er doorheen passen.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.