Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
Bereiding
Maak rechthoeken door 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar te plakken. Snij 4 lange stroken.
Leg de ham op het bladerdeeg en strooi hier de kaas overheen.
Draai de stroken tot spiralen. Leg de stengels op het bakpapier.
Splits het ei en gebruik het eigeel. Klop dit op.
Bestrijk de stengels met het opgeklopte eigeel. Dit gaat het makkelijkst met een bakkwastje.
Strooi nog een beetje geraspte kaas over de stengels.
Bak de stengels in 15 minuten af in de voorverwarmde oven.
Video
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.