Rol het croissantdeeg uit en leg het op een vel bakpapier. Voor 1 persoon gebruiken wij 2 plakjes deeg. De plakjes laten wij aan elkaar zitten om een rechthoekig croissantje te krijgen. Je kan ook de plakjes van elkaar afsnijden (driehoekjes) en 2 croissantjes maken.
Rasp de chocolade en strooi de geraspte chocolade op het croissantdeeg.
Rol de croissantjes op. Als je 1 grote maakt, rol dan de croissant op vanaf de korte kant.
Klop het ei los in een bakje en smeer de croissant in met een bakkwastje.
Bak de croissant of croissantjes in de oven voor 15 minuten.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.