Leg de gelatine blaadjes in een bakje met koud water.
Klopt de slagroom stijf in een keukenmachine of met een mixer.
Doe de suiker en het ananassap in een schaaltje, die in de magnetron kan. Zet het 2 minuten op 800 watt in de magnetron.
Knijp vervolgens de gelatine goed uit en leg het in het suikermengsel.
Klop met een garde, totdat alle gelatine is opgelost.
Snij de ananas in kleine stukjes en roer het door het gelatinemengsel.
Roer het vervolgens door de opgeklopte slagroom.
Doe het in de vorm en laat het een paar uur opstijven in de koelkast.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.