Snij de wortel, olijven en paprika's in kleine stukjes. Snij de uiteinden van de sperziebonen af en snij ze daarna door midden. Hak vervolgens de ui fijn en pers de knoflook.
Bereiding
Fruit de ui en knoflook in de koekenpan of wok deze tot ze er glazig uitzien. Voeg vervolgens de gesneden groenten toe.
Maak de groentebouillon, zoals op de verpakking staat, kook water met de waterkoker en los een blokje op, zorg dat je tenminste 1 liter bouillon hebt.
Roer de rijst door. Voeg paprikapoeder en de gezeefde tomaten toe en roer goed door. Giet de groentebouillon erbij.
Kook de paella al roerend gaar, dit duurt in totaal ca. 20 minuten. Voeg halverwege, na ca. 10 minuten de bevroren erwtjes toe en laat deze garen in de paella.
Snij de tomaatjes in stukken en voeg deze aan het einde toe. Proef of de rijst gaar is. Klaar is de paella!
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.