Doe het gehakt met de helft van de kruiden, het ei, peper en het zout in een kom. Kneed goed door elkaar en draai 16 balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
Pers de knoflook en snipper de ui. Snij de tomaten in blokjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur in 8 minuten rondom goudbruin en gaar.
Fruit de knoflook, ui en de rest van kruiden in dezelfde pan (je hoeft de pan niet schoon te maken). Voeg vervolgens de tomaten en tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat 5 minuten staan.
Breng op smaak met zout en peper.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.