Schil de aardappels, en snij deze in kleine blokjes.
Snipper de ui fijn. En snij de ansjovis in stukjes.
Bereiding
Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelstukjes gaar.
Doe in een steelpan een klein scheutje olijfolie en zet deze op een zacht vuurtje. Fruit de ui, dit doe je door deze zachtjes te blijven verwarmen tot deze er glazig uit gaat zien. Blijf ondertussen goed roeren en zorg dat ze niet bruin worden.
Klop de eieren luchtig in een beslagkom met een garde, voeg de aardappeltjes, ui en ansjovis stukjes toe. Roer dit door met een spatel en voeg ondertussen iets peper toe.
Doe in een koekenpan wat olijfolie en verwarm deze. Giet het mengsel in de pan en bak de tortilla op middelhoog vuur tot de bovenkant gestold is. Zet de tortilla daarna 4 minuten onder de grill in de oven op een bakplaat. Smullen maar!
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.