Pak een steelpannetje en doe hierin de geraspte kokos, suiker, het water en de pandanpasta. Zet deze op laag vuur en roer deze tot alle suiker is opgelost. Dit zou 5 à 10 minuten moeten duren.
Schenk het mengsel over in een kom en laat deze afkoelen.
Bereiding flensjes
Doe de bloem in een beslagkom en voeg hier bij de kokosmelk, ei, zout, water en pandanpasta. Mix dit met een keukenmachine, mixer of garde tot het er uitziet als pannenkoekenbeslag.
Zet een pannenkoekenpan op midden hoog vuur en bak het beslag in een beetje olijfolie of zonnebloemolie net als gewone pannenkoeken. Wanneer de pannenkoekjes een iets donkere groene tint hebben gekregen zijn ze klaar om te keren. Laat deze een beetje afkoelen op een bord.
Nu ga je de flensjes vullen! Leg een pannenkoekje op een bord en leg een beetje van de vulling aan de onderkant van de pannenkoek. Vouw de flensjes op alsof het een wrap is: vouw de pannenkoekjes eerst aan de zijkanten naar binnen en rol ze dan van onder naar boven op.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.