Doe de bloem in de keukenmachine. Voeg de komijn, koriander, kaneel en het zout toe. Roer even door. Voeg nu het water en de olijfolie langzaam toe aan de bloem tot het een bal vormt.
Pak een snijplank of houten bord en bestrooi deze met wat bloem. Haal de deegbal uit de keukenmachine en leg op de snijpank. Kneed het deeg ongeveer een minuut met de hand.
Wikkel het deeg in huishoudfolie en laat het 30 minuten rusten.
Bereiding
Snij het deeg in 6 stukken, verwarm ondertussen de koekenpan zonder boter of olie.
Rol het deeg uit, ongeveer zo groot als dat je pan is. Leg deze in de pan en laat het ongeveer een minuut bakken. Draai en laat ook de andere kant ongeveer een minuut bakken.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.