Een klassieker uit Oostenrijk, de Schnitzel!Speciaal voor de kleintjes maken we vandaag geen normale schnitzel, maar kleine schnitzel frietjes. In een paar handelingen heb je de schnitzel frietjes op tafel. Dien ze op in een leuk bakje of schaaltje, doe er een sausje bij en smullen maar!
Zet 3 schaaltjes of diepe borden klaar en vul er één met paneermeel, één met bloem en in het laatste schaaltje een losgeklopt ei.
Bereiding
Snij de schnitzel in kleine reepjes of stukjes.
Nu gaan jullie de schnitzel paneren. Leg eerst een stukje schnitzel in de bloem, daarna in het ei en als laatste in de paneermeel. Doe dit met alle stukjes.
Verhit de olie in de pan en bak de schnitzelstukjes 5 minuten per kant.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.