Klop de eieren los en doe deze samen met de bloem en het zout in een kom.
Roer daarna het water en olijfolie door het deeg. Laat het even 15 minuten rusten.
Breng ondertussen een pan met water en een bouillonblokje aan de kook.
Houdt de spätzle rasp/aardappelpers of vergiet boven de pan met water. Giet het deeg in de vergiet/spätzle rasp/aardappelpers en laat het deeg in het kokende water vallen.
Als de spätzle boven komt drijven, vis deze dan uit het water en spoel direct af met koud water.
Meng de spätzle met de kaas en kookroom in een ovenschaal. Strooi er nog een beetje extra kaas bovenop.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij ondertussen de uien in ringen en bak deze in de boter knapperig.
Serveer de spätzle met de uienringen.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.