Rasp de ui, pers het teentje knoflook en doe dit met de rest van de ingrediënten in een kom en kneed goed door.
Kneed het gehakt om een satéstokje. Tip: Laat de satéstokjes eerst weken in water, dit om te voorkomen dat de stokjes verbranden. Laat ondertussen de grillpan alvast warm worden. Je kan de spiesjes ook heel goed in een gewone pan bakken.
Smeer de spiesjes in met wat olie en bak in de grillpan. Zo'n 8 a 10 minuten per kant.
Lekker met tzatziki, Griekse salade en een pita broodje.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.