Snij de kippendij of kipfilet in stukjes en leg ze in een schaal.
Pers de knoflook en voeg de rest van de ingrediënten voor de kip ketjap toe. Niet te zuinig met de sojasaus en ketjap. Hussel door elkaar en zet opzij.
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze 10-15 minuten (afhankelijk van hoe groot de aardappelen zijn) in een pan met ruim kokend water. Kook de laatste 2-3 minuten de andijvie mee. Giet alles daarna af en stamp het tot een gladde stamppot met een scheutje melk en het zout en de peper.
Bak de kip gaar in een koekenpan.
Verwarm ondertussen ook de pindasaus. Serveer de andijviestamppot met een kuiltje voor de kip met extra marinade en top af met pindasaus en gebakken uitjes.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.