Verwarm de oven voor op 180 graden. Ga je de vissticks bakken in de pan? Sla deze stap dan over.
Bereiding
Zet de 3 kommetjes neer. In het eerste kommetje doe je de bloem samen met de viskruiden en een snufje zout en peper.
In de tweede klop je de eieren.
En in het derde kommetje doe je de Panko paneermeel.
Snij vervolgens de vis in gelijke reepjes. Wij vinden het snijden het makkelijkst als de vis nog bevroren is. Maar je kan de vis ook eerst laten ontdooien.
Als je de vissticks in de oven gaat bakken, zet dan de bakplaat met bakpapier alvast klaar, zodat je de vissticks er direct op kan leggen.
Nu gaan we de vissticks maken. Haal een reepje kabeljauw door het bloemmengsel, dan door het ei en daarna door de Panko paneermeel. Herhaal dit met alle vissticks.
Bak de vissticks 20 minuten in de oven. Draai de vissticks na 10 minuten om.
Gebruik je liever een pan? Bak de vissticks dan 15 minuten in zonnebloemolie of olijfolie. Vergeet niet om af en toe te draaien.
Je kan de vissticks ook 5 minuten frituren in de frituurpan.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.