Snij de rode ui in ringen en bak deze in een pannetje met de roomboter. Je kan dit de gehele tijd op laag vuur op laten staan, zo karameliseer je de uien.
Bereiding
Maak het deeg zoals aangegeven op de verpakking. Wij maken het liefst het deeg zelf, dit is echt een stuk lekkerder. Klik hiervoor het recept.
Doe het deeg in de vorm en prik met een vork gaatjes in de bodem van de quiche.
Verdeel over de bodem een handje paneermeel.
Klop de eieren los in een kom met een garde of vork. Voeg de slagroom, peper en het zout toe en roer goed door. Roer als laatste de geraspte kaas erdoor.
Snij de 4 soorten kaas en de peer in kleine stukjes.
Verdeel de stukjes kaas, stukjes peer, gekarameliseerde ui, walnoten en rozijnen over de quichebodem.
Giet het eimengsel er over.
Bak de quiche ongeveer 30 minuten in de oven tot hij gaar en goudbruin is. (Prik met een sateprikker in het midden van de quiche, als de prikker er schoon uitkomt dan is de quiche klaar).
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.