Dit recept heeft er een oogje voor, heb jij ook een oogje op deze knakworstjes? Met bladerdeeg en een knakworstje maak jij binnen een paar minuten deze overheerlijke mummie knakworstjes. Let op: Meerdere kleine koks in huis? Pas de porties in dit recept dan naar wens aan.
Laat het plakje bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
Bereiding
Snij het plakje bladerdeeg in dunne reepjes.
Dep de knakworst droog en wikkel de reepjes bladerdeeg om de knakworst.
Laat aan de bovenkant een stukje vrij om straks de suikeroogjes te kunnen plakken.
Leg de knakworst mummie op de bakplaat en smeer het bladerdeeg in met een beetje water.
Bak de mummies 15 minuten in de oven.
Plak de suikeroogjes op en serveer eventueel met een beetje ketchup.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden!
In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.