Begin met het snijden van de rode ui. Snij deze in ringen.
Doe de boter in een steelpannetje. Zodra de boter gesmolten is, voeg dan de ui toe en zet het vuur laag. Laat de ui de hele tijd op het vuur staan maar vergeet niet om af en toe te roeren.
Maak ondertussen de hamburger. Sla deze stap over als je kant-en-klare hamburgers gebruikt. Mix de gehaktkruiden met het ei en het gehakt. Kneed het goed door elkaar en maak er 4 bolletjes van.
Leg op het aanrecht een stuk bakpapier, en leg het gehakt erop. Maak van elk bolletje gehakt een platte hamburger. Bak de hamburger in de koekenpan ongeveer 3 minuten per kant.
Snij ondertussen de komkommer, tomaat en de augurk. Leg even aan de kant of doe in een bakje.
Snij het broodje doormidden en bak deze af in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
Bak de bacon in een koekenpan. Ga jij voor knapperig? Laat de bacon dan wat langer in de pan.
Bouw je eigen burger
Nu is het tijd om je cheeseburger te bouwen!
Beleg het broodje met alle ingrediënten. Onze favoriete volgorde is:Saus, sla, komkommer, tomaat, hamburger, cheddar, bacon, augurk, gekarameliseerde ui en nog een keer saus.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.