Tomaten, misschien wel het meest gebruikte ingrediënt in de Italiaanse keuken. Ook in onze Italiaanse recepten kom je ze vaak tegen. In dit recept hebben we de kracht van tomaat zo eenvoudig mogelijk gehouden. Hierdoor is dit gerechtje in enkele minuten gemaakt en door alle leeftijden te maken.Zet dit bijgerecht of tussendoortje zonder veel moeite op tafel en proef de kracht van de tomaat!
Snij de tomaten in kleine blokjes of snij de cherrytomaten door de helft.
Bereiding
Leg de tomaatjes op de met bakpapier bekleede bakplaat.
Giet de olijfolie over de tomaatjes en strooi de kruiden erover.
Roer goed door elkaar.
Bak de tomaatjes in 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en de content.