Caprese in de kleuren van de Italiaanse vlag. Met de beste ingrediënten maak je dit recept in een paar minuten. De combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum brengt de smaak van Italië naar jouw keuken. Dit recept is geschikt voor alle leeftijden om te bereiden en om te proeven. Laat je jouw kleintje(s) de challenge uitvoeren?
Schaal is optioneel om de Caprese op te presenteren, kan natuurlijk direct op een bord
Ingrediënten
400gramtomaten
500grammozzarella
8blaadjesbasilicum
1eetlepelolijfolie
1snufje zout
1snufjepeper
Instructies
bereiding
Was de tomaten en droog ze af. Snij ze in plakjes van ongeveer 1 cm. Snij de mozzarella ook in plakjes van ongeveer 1 cm.
Leg de plakjes tomaat en mozzarella om en om op een schaal of bord. Strooi het zout, de peper en blaadjes basilicum erover. Maak het af met een scheutje olijfolie.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en de content.