Broesketta! Je kunt er eindeloos mee variëren en combinaties ontdekken en proeven. Dit recept is een van onze favoriete combinaties. Een heerlijke en bovendien gezonde vijg, samen met de kruiden én een geitenkaas is een match van smaken die perfect is.Probeer en ontdek het zelf en laat je inspireren om nog veel meer eigen bruschetta creaties te ontdekken. Smullen maar!
Snij de harde stelen van de vijgen en snij in vieren. Leg de vijgen op een stukje aluminiumfolie (groot genoeg om ze straks dicht te vouwen), Kruid ze met een de balsamico en de suiker en voeg de aliminiumfolie dicht.
Leg de vijgen in aliminium op een bakplaat en bak ze 15 minuten in de oven.
Giet over de stokbroodjes olijfolie en strooi een snufje zout en peper erover.
Rooster het brood in een grillpan of in de oven, zodra ze goudbruin zijn, zijn ze klaar.
Verdeel de geitenkaas over de broodjes en bedek ze met de vijgen.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en strooi de pijnboompitten en de tijm over de broodjes.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en de content.