Maak eens een lekkere klont! Want gnocchi is vernoemd naar hun uiterlijk, deeg klonten. Met dit recept zet je snel een makkelijk een hele verrassende versie van dit recept op tafel. De groene kleur past prachtig op je Italiaanse tafel. Smullen maar!
Zet een grote pan met water op het vuur. Voeg de theelepel kruidenbouillon toe voor meer smaak.
Bereiding
Doe de pistache, basilicum, Parmezaanse kaas, knoflook en olijfolie in een keukenmachine of vijzel. Pureer de ingrediënten tot een saus. Heb je geen keukenmachine of vijzel? Het kan ook met een staafmixer. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat de pesto even staan tot de gnocchi klaar is.
Kook de gnocchi in de pan met water. De gnocchi hoeft maar heel kort gekookt te worden, lees goed de verpakking!
Zodra de gnocchi gaar is, voeg je deze in een koekenpan of hapjespan. Doe hierbij de pesto en bak ongeveer 5 minuten op laag vuur.
Strooi er nog een beetje Parmezaanse kaas overheen om het af te maken.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en de content.